Любимо пловдивско заведение, предлагащо китайска храна, е част от списъка на обекти,

...
</TD
>Любимо пловдивско заведение, предлагащо китайска храна, е част от списъка на обекти,
Коментари Харесай

Пловдив може да остане с един китайски ресторант по-малко

Любимо пловдивско заведение, предлагащо китайска храна, е част от листата на обекти, подлежащи на запечатване от Национална агенция за приходите Пловдив, видя Plovdiv24.bg в уеб страницата на институцията.

Ресторант " Азия ", намиращ се на в регион " Тракия " до бл.175 А, е в листата от 8 май тази година. 

Преди години веригата разполагаше с голям брой места за хранене в Пловдив, само че към този момент е останал единствено един, който е в заплаха от затваряне.

Почитателите на ориза със зеленчуци, пържените спагети, лютивото зеле по китайски може да се наложи сами да стартират да готвят желаните им гозби, в случай че заведението не заплати наложената му глоба.

Фирмата, стопанисваща го е " Азия Грууп ООД " и е учредена през септември 2008 година. Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният импортиран капитал е в размер на 6,000 лв..

Последната обществена информация за компанията е към 2021 година. Оборотът е бил в размер на 507,000 лева, който е бил най-голям от 2013 насам. Броят на чиновниците също е бил плаващ. Финалната численост е била 15 с капацитет за нарастване.

Едноличен притежател на капитала е Джоу Гуансионг. Свързаните компании към неговото име са още 3. През времето Гуансионг е имал няколко разнообразни сътрудника и един шеф на заведението.

Припомняме, че от съответния обществен лист жителите могат да схванат къде Национална агенция за приходите са открили нарушавания на наредбите на ЗДДС и кой обект има причина за използване на насилствена административна мярка " Запечатване на обект “. Тя може да бъде наложена за период до 30 дни, без значение от плануваните в закона санкции или имуществени наказания.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР